Browsing by Author Shchuka Halyna

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 53  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Impact of COVID-19 on tourism 2020Kovalska Lesia; Ковальська Леся; Chorna Lyubov; Чорна Любов; Shchuka Halyna; Щука Галина; Scsuka Halina; Polova Lesya; Польова Леся; Mykhailyuk Vitaliy; Михайлюк Віталій
2021Problems of HACCP systems implementation in UkraineЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Безрученков Юpiй; Bezruchenkov Yuriy
2023Startup - проєкти у ресторанній галузі: викликиЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Безрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy
2020«Tourism-phobia» in Berehove: conflict potential and reason searchingShchuka Halyna; Щука Галина; Scsuka Halina
2022Wellness-туризм як інноваційна форма оздоровчого туризмуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Сокол Тетяна; Tetyana Sokol; Безрученков Юpiй; Bezruchenkov Yuriy
2023Автентична кухня як основа розвитку ринку гастрономічного туризму ЗакарпаттяЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna; Венгерська Наталія; Natalia Venherska; Безрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy
2022Визначення змісту вибіркової дисципліни з туризмуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Безрученков Юpiй; Bezruchenkov Yuriy; Олена Міхо; Olena Mikho
2022Визначення змісту та структури лікувально-оздоровчого туризмуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Ковальська Леся; Kovalska Lesia; Гальків Любов; Halkiv Lyubov
2023Визначення перспектив розвитку лікувально-оздоровчого туризму в Закарпатті на основі аналізу використання мінеральних водЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2019Вплив туризму на соціально-економічний розвиток міста Івано-ФранківськКовальська Леся; Kovalska Lesia; Чорна Любов; Chorna Lyubov; Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2021Відображення регіонального контексту в освітньо-професійній програмі зі спеціальностІ 242 «Туризм»Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2024Дегустаційний бізнес як частина індустрії гостинності: сегментація ринку та профіль споживачаЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna; Меліх Олена; Melikh Olena; Калмикова Ірина; Kalmykova Iryna
2023Державно-приватне партнерство як основна умова розвитку гастрономічного туризму на ЗакарпаттіЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Паска Марія; Mariia Paska; Побігун Олена; Pobihun Olena
2020До питання про розвиток гастрономічного туризмуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2020До питання про розвиток гастрономічного туризму на ЗакарпаттіЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna
2020До питання регіонального туристичного брендування в УкраїніСокол Тетяна; Tetyana Sokol; Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2023Заклади ресторанного господарства третьої хвилі: стан і перспективиБезрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy; Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2019Изучение деятельности исторической личности прошлого методами туризмаЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2022Кадрова відповідність як основний фактор забезпечення якості підготовки фахівця сфери туризмуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2021"Карта гостя" як інноваційний інструмент просування туристичного міста (на прикладі м. Берегове)Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Черняк Діана-Марія; Csernyák Diána Mária