Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1264
Title: Порівняльне дослідження вмісту вітаміну С в яблуках зимових сортів
Authors: Комоні Єва
Eva Komonyi
Komonyi Éva
Keywords: вміст вітаміну С в яблуках;almák C-vitamin tartalma az almák hűtőtárolása;холодильне зберігання яблук;az almák hűtőtárolása
Issue Date: 2021
Type: dc.type.extendedAbstract
Citation: In WayScience. Шляхи розвитку науки в сучасних кризових умовах: тези доп. II міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 3-4 червня 2021 р. Дніпро, 2021. с. 297-299.
Abstract: Резюме. Одним із найважливіших джерел вітаміну С є яблука зимових сортів.Вміст вітаміну С в яблуках є генетичною ознакою, але також залежить від агроекологічних умов та прийнятої технології вирощування.В експерименті порівнювали динаміку вмісту вітаміну С у п’яти сортах яблук під час холодильного зберігання.
A C-vitamin egyik legfontosabb forrása a téli alma. Az almában található C-vitamin tartalma genetikai tulajdonság, de függ az agrár-környezeti feltételektől és az alkalmazott termesztési technológiától is. A kísérletben öt alma fajta C-vitamin tartalmának változását hasonlítottuk össze a tárolás alatt.
URI: http://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1264
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Appears in Collections:Komonyi Éva

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Komonyi_E_Porivnialne_doslidzhennia_vmistu_vitaminu_C_v_yablukakh_2021.pdfIn WayScience. Шляхи розвитку науки в сучасних кризових умовах: тези доп. II міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 3-4 червня 2021 р. Дніпро, 2021. с. 297-299.1.17 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons