Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1264
Cím: Порівняльне дослідження вмісту вітаміну С в яблуках зимових сортів
Szerző(k): Комоні Єва
Eva Komonyi
Komonyi Éva
Kulcsszavak: вміст вітаміну С в яблуках;almák C-vitamin tartalma az almák hűtőtárolása;холодильне зберігання яблук;az almák hűtőtárolása
Kiadás dátuma: 2021
Típus: dc.type.extendedAbstract
Hivatkozás: In WayScience. Шляхи розвитку науки в сучасних кризових умовах: тези доп. II міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 3-4 червня 2021 р. Дніпро, 2021. с. 297-299.
Absztrakt: Резюме. Одним із найважливіших джерел вітаміну С є яблука зимових сортів.Вміст вітаміну С в яблуках є генетичною ознакою, але також залежить від агроекологічних умов та прийнятої технології вирощування.В експерименті порівнювали динаміку вмісту вітаміну С у п’яти сортах яблук під час холодильного зберігання.
A C-vitamin egyik legfontosabb forrása a téli alma. Az almában található C-vitamin tartalma genetikai tulajdonság, de függ az agrár-környezeti feltételektől és az alkalmazott termesztési technológiától is. A kísérletben öt alma fajta C-vitamin tartalmának változását hasonlítottuk össze a tárolás alatt.
URI: http://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1264
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Ebben a gyűjteményben:Komonyi Éva

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Komonyi_E_Porivnialne_doslidzhennia_vmistu_vitaminu_C_v_yablukakh_2021.pdfIn WayScience. Шляхи розвитку науки в сучасних кризових умовах: тези доп. II міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 3-4 червня 2021 р. Дніпро, 2021. с. 297-299.1.17 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons