Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1264
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКомоні Єваuk
dc.contributor.authorEva Komonyien
dc.contributor.authorKomonyi Évahu
dc.date.accessioned2021-09-06T06:27:12Z-
dc.date.available2021-09-06T06:27:12Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationIn WayScience. Шляхи розвитку науки в сучасних кризових умовах: тези доп. II міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 3-4 червня 2021 р. Дніпро, 2021. с. 297-299.en
dc.identifier.urihttp://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1264-
dc.description.abstractРезюме. Одним із найважливіших джерел вітаміну С є яблука зимових сортів.Вміст вітаміну С в яблуках є генетичною ознакою, але також залежить від агроекологічних умов та прийнятої технології вирощування.В експерименті порівнювали динаміку вмісту вітаміну С у п’яти сортах яблук під час холодильного зберігання.uk
dc.description.abstractA C-vitamin egyik legfontosabb forrása a téli alma. Az almában található C-vitamin tartalma genetikai tulajdonság, de függ az agrár-környezeti feltételektől és az alkalmazott termesztési technológiától is. A kísérletben öt alma fajta C-vitamin tartalmának változását hasonlítottuk össze a tárolás alatt.hu
dc.language.isouken
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectвміст вітаміну С в яблукахuk
dc.subjectalmák C-vitamin tartalma az almák hűtőtárolásahu
dc.subjectхолодильне зберігання яблукuk
dc.subjectaz almák hűtőtárolásahu
dc.titleПорівняльне дослідження вмісту вітаміну С в яблуках зимових сортівen
dc.typedc.type.extendedAbstracten
Appears in Collections:Komonyi Éva

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Komonyi_E_Porivnialne_doslidzhennia_vmistu_vitaminu_C_v_yablukakh_2021.pdfIn WayScience. Шляхи розвитку науки в сучасних кризових умовах: тези доп. II міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 3-4 червня 2021 р. Дніпро, 2021. с. 297-299.1.17 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons