Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1355
Назва: | Дослідження показників якості сучасних резистентних сортів яблук |
Автори: | Комоні Єва Eva Komonyi Komonyi Éva |
Ключові слова: | показники якості яблук;almák minőségi mutatói;резистентні сорти яблук;rezisztens alma fajták |
Дата публікації: | 2021 |
Вид документа: | dc.type.extendedAbstract |
Бібліографічний опис: | In WayScience. Інтеграція освіти, науки та бізнесу в сучасному середовищі: зимові диспути: тези доп. II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 4-5 лютого 2021 р. Т.1. Дніпро, 2021. с. 489-491. |
Короткий огляд (реферат): | Резюме. Дослідження показників якості резистентних сортів яблунь показали, що максимальна якість яблук - залежно від сорту - розвивалася під час зберігання, але через традиційні умови зберігання прийнятна якість зберігалася лише до грудня-січня. Az almafajták minőségi mutatóinak szüret utáni vizsgálatai megmutatták, hogy az almák maximális minősége – fajtától függően a tárolás alatt alakult ki, de a hagyományos tárolási feltételek miatt az elfogadható minőség csak december-januárig maradt meg. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1355 |
ISSN: | 2664-4819 |
metadata.dc.rights.uri: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ |
Розташовується у зібраннях: | Komonyi Éva |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Komonyi_E_Doslidzhennia_pokaznykiv_yakosti_2021.pdf | In WayScience. Інтеграція освіти, науки та бізнесу в сучасному середовищі: зимові диспути: тези доп. II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 4-5 лютого 2021 р. Т.1. Дніпро, 2021. с. 489-491. | 694 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons