Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1355
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКомоні Єваuk
dc.contributor.authorEva Komonyien
dc.contributor.authorKomonyi Évahu
dc.date.accessioned2021-10-07T10:04:33Z-
dc.date.available2021-10-07T10:04:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationIn WayScience. Інтеграція освіти, науки та бізнесу в сучасному середовищі: зимові диспути: тези доп. II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 4-5 лютого 2021 р. Т.1. Дніпро, 2021. с. 489-491.en
dc.identifier.issn2664-4819-
dc.identifier.urihttp://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1355-
dc.description.abstractРезюме. Дослідження показників якості резистентних сортів яблунь показали, що максимальна якість яблук - залежно від сорту - розвивалася під час зберігання, але через традиційні умови зберігання прийнятна якість зберігалася лише до грудня-січня.uk
dc.description.abstractAz almafajták minőségi mutatóinak szüret utáni vizsgálatai megmutatták, hogy az almák maximális minősége – fajtától függően a tárolás alatt alakult ki, de a hagyományos tárolási feltételek miatt az elfogadható minőség csak december-januárig maradt meg.hu
dc.language.isouken
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectпоказники якості яблукuk
dc.subjectalmák minőségi mutatóihu
dc.subjectрезистентні сорти яблукuk
dc.subjectrezisztens alma fajtákhu
dc.titleДослідження показників якості сучасних резистентних сортів яблукen
dc.typedc.type.extendedAbstracten
Appears in Collections:Komonyi Éva

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Komonyi_E_Doslidzhennia_pokaznykiv_yakosti_2021.pdfIn WayScience. Інтеграція освіти, науки та бізнесу в сучасному середовищі: зимові диспути: тези доп. II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 4-5 лютого 2021 р. Т.1. Дніпро, 2021. с. 489-491.694 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons