Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1635
Назва: | Контроль якості послуг в ресторанному бізнесі |
Автори: | Безрученков Юрій Bezruchenkov Yuriy Щука Галина Shchuka Halyna Scsuka Halina |
Ключові слова: | якість послуг;бізнес;ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2021 |
Вид документа: | dc.type.extendedAbstract |
Бібліографічний опис: | In Trends and prospects development of science and practice in modern environment. Abstracts of X International Scientific and Practical Conference. Geneva, Switzerland (November 22 – 24, 2021). Geneva, 2021. pp. 391-393. |
Короткий огляд (реферат): | Резюме. Якість послуг – це складний економічний термін, який використовується в тих випадках, коли потрібно підібрати механізм задоволення потреб клієнтів. Така категорія важлива при здійсненні оцінки кінцевих результатів ти чи інших виробничих процесів або ж їхніх окремих операцій. Якість послуг також грає певну роль при виборі стратегії розвитку підприємства та визначення наявності резервів щодо поліпшення ефективності роботи. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1635 |
ISBN: | 978-9-40363-340-4 |
metadata.dc.rights.uri: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ |
Розташовується у зібраннях: | Scsuka Halina |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Shchuka_H_Kontrol_yakosti_posluh_v_restorannomu_biznesi_2021.pdf | In Trends and prospects development of science and practice in modern environment. Abstracts of X International Scientific and Practical Conference. Geneva, Switzerland (November 22 – 24, 2021). Geneva, 2021. pp. 391-393. | 1.05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons