Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1635
Title: | Контроль якості послуг в ресторанному бізнесі |
Authors: | Безрученков Юрій Bezruchenkov Yuriy Щука Галина Shchuka Halyna Scsuka Halina |
Keywords: | якість послуг;бізнес;ресторанний бізнес |
Issue Date: | 2021 |
Type: | dc.type.extendedAbstract |
Citation: | In Trends and prospects development of science and practice in modern environment. Abstracts of X International Scientific and Practical Conference. Geneva, Switzerland (November 22 – 24, 2021). Geneva, 2021. pp. 391-393. |
Abstract: | Резюме. Якість послуг – це складний економічний термін, який використовується в тих випадках, коли потрібно підібрати механізм задоволення потреб клієнтів. Така категорія важлива при здійсненні оцінки кінцевих результатів ти чи інших виробничих процесів або ж їхніх окремих операцій. Якість послуг також грає певну роль при виборі стратегії розвитку підприємства та визначення наявності резервів щодо поліпшення ефективності роботи. |
URI: | http://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1635 |
ISBN: | 978-9-40363-340-4 |
metadata.dc.rights.uri: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ |
Appears in Collections: | Scsuka Halina |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Shchuka_H_Kontrol_yakosti_posluh_v_restorannomu_biznesi_2021.pdf | In Trends and prospects development of science and practice in modern environment. Abstracts of X International Scientific and Practical Conference. Geneva, Switzerland (November 22 – 24, 2021). Geneva, 2021. pp. 391-393. | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License