Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1680
Title: Труднощі мотивації персоналу готельно-ресторанного комплексу
Authors: Щука Галина
Shchuka Halyna
Scsuka Halina
‪Ірина Кучинська‬
Іryna Kuchynska
Keywords: труднощі мотивації персоналу;готельно-ресторанний комплекс;підприємство;бізнес
Issue Date: 2018
Publisher: Видавець Чабаненко Ю. А.
Type: dc.type.extendedAbstract
Citation: In Григор О. О., Лазуренко В. М., Бушин М. І., Чепурда Л. М., Чепурда Г. М. (ред. кол.): Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»: 22-23 березня 2018 року, м. Черкаси. Черкаси, Видавець Чабаненко Ю. А., 2018. с. 198-202.
Abstract: Резюме. Ефективність діяльності підприємства визначається цілим рядом факторів, серед яких найбільш вагомим є наявність висококваліфікованих та компетентних працівників. На жаль, з кожним роком проблема кадрового забезпечення українських підприємств лише загострюється. Тому питання – як утримати працівника, заохотити та мотивувати його, надзвичайно актуальне для більшості вітчизняних підприємств.
URI: http://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1680
ISBN: 978-966-920-285-7
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Appears in Collections:Scsuka Halina

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shchuka_H_Trudnoshchi_motyvatsii_personalu_hotelno_restorannoho_kompleksu_2018.pdfIn Григор О. О., Лазуренко В. М., Бушин М. І., Чепурда Л. М., Чепурда Г. М. (ред. кол.): Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання": 22-23 березня 2018 року, м. Черкаси. Черкаси, Видавець Чабаненко Ю. А., 2018. с. 198-202.100.98 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons