Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1680
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Щука Галина | uk |
dc.contributor.author | Shchuka Halyna | en |
dc.contributor.author | Scsuka Halina | hu |
dc.contributor.author | Ірина Кучинська | uk |
dc.contributor.author | Іryna Kuchynska | en |
dc.date.accessioned | 2022-02-28T11:12:52Z | - |
dc.date.available | 2022-02-28T11:12:52Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | In Григор О. О., Лазуренко В. М., Бушин М. І., Чепурда Л. М., Чепурда Г. М. (ред. кол.): Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»: 22-23 березня 2018 року, м. Черкаси. Черкаси, Видавець Чабаненко Ю. А., 2018. с. 198-202. | en |
dc.identifier.isbn | 978-966-920-285-7 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1680 | - |
dc.description.abstract | Резюме. Ефективність діяльності підприємства визначається цілим рядом факторів, серед яких найбільш вагомим є наявність висококваліфікованих та компетентних працівників. На жаль, з кожним роком проблема кадрового забезпечення українських підприємств лише загострюється. Тому питання – як утримати працівника, заохотити та мотивувати його, надзвичайно актуальне для більшості вітчизняних підприємств. | uk |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | Видавець Чабаненко Ю. А. | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | труднощі мотивації персоналу | uk |
dc.subject | готельно-ресторанний комплекс | uk |
dc.subject | підприємство | uk |
dc.subject | бізнес | uk |
dc.title | Труднощі мотивації персоналу готельно-ресторанного комплексу | en |
dc.type | dc.type.extendedAbstract | en |
Appears in Collections: | Scsuka Halina |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Shchuka_H_Trudnoshchi_motyvatsii_personalu_hotelno_restorannoho_kompleksu_2018.pdf | In Григор О. О., Лазуренко В. М., Бушин М. І., Чепурда Л. М., Чепурда Г. М. (ред. кол.): Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання": 22-23 березня 2018 року, м. Черкаси. Черкаси, Видавець Чабаненко Ю. А., 2018. с. 198-202. | 100.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License