Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1878
Title: До питання про розвиток гастрономічного туризму
Authors: Щука Галина
Shchuka Halyna
Scsuka Halina
Keywords: гастрономічний туризм;стейкхолдери гастрономічного туризму;крафтовий продукт;географічне зазначення
Issue Date: 2020
Publisher: ЛДУФК ім. Івана Боберського
Type: dc.type.extendedAbstract
Citation: In Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності. Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (26–27 листопада 2020 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020. с. 123-125.
Abstract: Резюме. За останні роки гастрономічний туризм вийшов у лідери на сві- товому туристичному ринку: 80 % туристів вивчають продукти хар- чування під час відвідування дестинації, 53 % від загальної кілько- сті – це туристи, основний мотив подорожі яких – гастрономія, 63 % міленіалів (покоління Y) шукають ресторани з високою соціальною відповідальністю [2]. На популярність гастрономічного туризму вплинули насамперед такі чинники, як бажання туристів ближче ознайомитися з історією та культурою туристичної дестинації; неможливість отримати такий досвід в іншому місці; вплив соціальних медіа (гастрономічний брен- дінг у фуд-журналістиці). Водночас, розвиток гастрономічного туризму сформував низку викликів, серед яких – проблеми визначення стейкхолдерів. Аналізу цього питання і присвячене дане дослідження.
URI: http://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1878
ISBN: 978-617-7336-66-1
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Appears in Collections:Scsuka Halina

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shchuka_H_Do_pytannia_pro_rozvytok_hastronomichnoho_turyzmu_2020.pdfIn Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності. Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (26–27 листопада 2020 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020. с. 123-125.150.08 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons