Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1878
Назва: До питання про розвиток гастрономічного туризму
Автори: Щука Галина
Shchuka Halyna
Scsuka Halina
Ключові слова: гастрономічний туризм;стейкхолдери гастрономічного туризму;крафтовий продукт;географічне зазначення
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЛДУФК ім. Івана Боберського
Вид документа: dc.type.extendedAbstract
Бібліографічний опис: In Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності. Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (26–27 листопада 2020 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020. с. 123-125.
Короткий огляд (реферат): Резюме. За останні роки гастрономічний туризм вийшов у лідери на сві- товому туристичному ринку: 80 % туристів вивчають продукти хар- чування під час відвідування дестинації, 53 % від загальної кілько- сті – це туристи, основний мотив подорожі яких – гастрономія, 63 % міленіалів (покоління Y) шукають ресторани з високою соціальною відповідальністю [2]. На популярність гастрономічного туризму вплинули насамперед такі чинники, як бажання туристів ближче ознайомитися з історією та культурою туристичної дестинації; неможливість отримати такий досвід в іншому місці; вплив соціальних медіа (гастрономічний брен- дінг у фуд-журналістиці). Водночас, розвиток гастрономічного туризму сформував низку викликів, серед яких – проблеми визначення стейкхолдерів. Аналізу цього питання і присвячене дане дослідження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1878
ISBN: 978-617-7336-66-1
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Розташовується у зібраннях:Scsuka Halina

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shchuka_H_Do_pytannia_pro_rozvytok_hastronomichnoho_turyzmu_2020.pdfIn Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності. Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (26–27 листопада 2020 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020. с. 123-125.150.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons Creative Commons