Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1878
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩука Галинаuk
dc.contributor.authorShchuka Halynaen
dc.contributor.authorScsuka Halinahu
dc.date.accessioned2022-09-23T13:06:59Z-
dc.date.available2022-09-23T13:06:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationIn Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності. Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (26–27 листопада 2020 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020. с. 123-125.en
dc.identifier.isbn978-617-7336-66-1-
dc.identifier.urihttp://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1878-
dc.description.abstractРезюме. За останні роки гастрономічний туризм вийшов у лідери на сві- товому туристичному ринку: 80 % туристів вивчають продукти хар- чування під час відвідування дестинації, 53 % від загальної кілько- сті – це туристи, основний мотив подорожі яких – гастрономія, 63 % міленіалів (покоління Y) шукають ресторани з високою соціальною відповідальністю [2]. На популярність гастрономічного туризму вплинули насамперед такі чинники, як бажання туристів ближче ознайомитися з історією та культурою туристичної дестинації; неможливість отримати такий досвід в іншому місці; вплив соціальних медіа (гастрономічний брен- дінг у фуд-журналістиці). Водночас, розвиток гастрономічного туризму сформував низку викликів, серед яких – проблеми визначення стейкхолдерів. Аналізу цього питання і присвячене дане дослідження.uk
dc.language.isouken
dc.publisherЛДУФК ім. Івана Боберськогоen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectгастрономічний туризмuk
dc.subjectстейкхолдери гастрономічного туризмуuk
dc.subjectкрафтовий продуктuk
dc.subjectгеографічне зазначенняuk
dc.titleДо питання про розвиток гастрономічного туризмуen
dc.typedc.type.extendedAbstracten
Розташовується у зібраннях:Scsuka Halina

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shchuka_H_Do_pytannia_pro_rozvytok_hastronomichnoho_turyzmu_2020.pdfIn Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності. Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (26–27 листопада 2020 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020. с. 123-125.150.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons Creative Commons