Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1878
Title: | До питання про розвиток гастрономічного туризму |
Authors: | Щука Галина Shchuka Halyna Scsuka Halina |
Keywords: | гастрономічний туризм;стейкхолдери гастрономічного туризму;крафтовий продукт;географічне зазначення |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ЛДУФК ім. Івана Боберського |
Type: | dc.type.extendedAbstract |
Citation: | In Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності. Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (26–27 листопада 2020 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020. с. 123-125. |
Abstract: | Резюме. За останні роки гастрономічний туризм вийшов у лідери на сві- товому туристичному ринку: 80 % туристів вивчають продукти хар- чування під час відвідування дестинації, 53 % від загальної кілько- сті – це туристи, основний мотив подорожі яких – гастрономія, 63 % міленіалів (покоління Y) шукають ресторани з високою соціальною відповідальністю [2]. На популярність гастрономічного туризму вплинули насамперед такі чинники, як бажання туристів ближче ознайомитися з історією та культурою туристичної дестинації; неможливість отримати такий досвід в іншому місці; вплив соціальних медіа (гастрономічний брен- дінг у фуд-журналістиці). Водночас, розвиток гастрономічного туризму сформував низку викликів, серед яких – проблеми визначення стейкхолдерів. Аналізу цього питання і присвячене дане дослідження. |
URI: | http://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1878 |
ISBN: | 978-617-7336-66-1 |
metadata.dc.rights.uri: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ |
Appears in Collections: | Scsuka Halina |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Shchuka_H_Do_pytannia_pro_rozvytok_hastronomichnoho_turyzmu_2020.pdf | In Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності. Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (26–27 листопада 2020 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020. с. 123-125. | 150.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License