Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/2368
Назва: До питання про розвиток гастрономічного туризму на Закарпатті
Автори: Щука Галина
Scsuka Halina
Shchuka Halyna
Ключові слова: Закарпаття;закарпатська кухня;гастрономічний туризм
Дата публікації: 2020
Видавництво: НУХТ
Вид документа: dc.type.conferenceAbstract
Бібліографічний опис: In Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 травня 2020 р. Київ, НУХТ, 2020. с. 76-77.
Короткий огляд (реферат): Резюме. Встановлено, що гастрономічний туризм на Закарпатті розвивається за рахунок збереження автентичної закарпатської кухні; наявності національних кухонь народів, які компактно проживають у регіоні та місцевого екологічного продукту. Перспектива подальшого розвитку гастрономічного туризму в регіоні полягає у визначенні пропозиції та забезпечення її якості, об'єднанні всіх зацікавлених сторін та позиціонування не окремого тур продукту, а всього регіону як туристичного. З цієї точки зору створення Дороги вина і смаку Закарпаття є значним кроком для розвитку області.
Опис: https://tourlib.net/statti_ukr/schuka4.htm
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/2368
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Розташовується у зібраннях:Scsuka Halina

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Scsuka_H_Do_pytannia_pro_rozvytok_hastronomichnoho_turyzmu_na_Zakarpatti_2020.pdfIn Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 травня 2020 р. Київ, НУХТ, 2020. с. 76-77.355.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons Creative Commons