Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/2368
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩука Галинаuk
dc.contributor.authorScsuka Halinahu
dc.contributor.authorShchuka Halynaen
dc.date.accessioned2023-04-18T11:14:56Z-
dc.date.available2023-04-18T11:14:56Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationIn Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 травня 2020 р. Київ, НУХТ, 2020. с. 76-77.en
dc.identifier.urihttps://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/2368-
dc.descriptionhttps://tourlib.net/statti_ukr/schuka4.htmen
dc.description.abstractРезюме. Встановлено, що гастрономічний туризм на Закарпатті розвивається за рахунок збереження автентичної закарпатської кухні; наявності національних кухонь народів, які компактно проживають у регіоні та місцевого екологічного продукту. Перспектива подальшого розвитку гастрономічного туризму в регіоні полягає у визначенні пропозиції та забезпечення її якості, об'єднанні всіх зацікавлених сторін та позиціонування не окремого тур продукту, а всього регіону як туристичного. З цієї точки зору створення Дороги вина і смаку Закарпаття є значним кроком для розвитку області.uk
dc.language.isouken
dc.publisherНУХТen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectЗакарпаттяuk
dc.subjectзакарпатська кухняuk
dc.subjectгастрономічний туризмuk
dc.titleДо питання про розвиток гастрономічного туризму на Закарпаттіen
dc.typedc.type.conferenceAbstracten
Розташовується у зібраннях:Scsuka Halina

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Scsuka_H_Do_pytannia_pro_rozvytok_hastronomichnoho_turyzmu_na_Zakarpatti_2020.pdfIn Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 травня 2020 р. Київ, НУХТ, 2020. с. 76-77.355.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons Creative Commons