Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/2368
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Щука Галина | uk |
dc.contributor.author | Scsuka Halina | hu |
dc.contributor.author | Shchuka Halyna | en |
dc.date.accessioned | 2023-04-18T11:14:56Z | - |
dc.date.available | 2023-04-18T11:14:56Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | In Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 травня 2020 р. Київ, НУХТ, 2020. с. 76-77. | en |
dc.identifier.uri | https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/2368 | - |
dc.description | https://tourlib.net/statti_ukr/schuka4.htm | en |
dc.description.abstract | Резюме. Встановлено, що гастрономічний туризм на Закарпатті розвивається за рахунок збереження автентичної закарпатської кухні; наявності національних кухонь народів, які компактно проживають у регіоні та місцевого екологічного продукту. Перспектива подальшого розвитку гастрономічного туризму в регіоні полягає у визначенні пропозиції та забезпечення її якості, об'єднанні всіх зацікавлених сторін та позиціонування не окремого тур продукту, а всього регіону як туристичного. З цієї точки зору створення Дороги вина і смаку Закарпаття є значним кроком для розвитку області. | uk |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | НУХТ | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Закарпаття | uk |
dc.subject | закарпатська кухня | uk |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk |
dc.title | До питання про розвиток гастрономічного туризму на Закарпатті | en |
dc.type | dc.type.conferenceAbstract | en |
Appears in Collections: | Scsuka Halina |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Scsuka_H_Do_pytannia_pro_rozvytok_hastronomichnoho_turyzmu_na_Zakarpatti_2020.pdf | In Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 травня 2020 р. Київ, НУХТ, 2020. с. 76-77. | 355.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License