Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/2368
Title: | До питання про розвиток гастрономічного туризму на Закарпатті |
Authors: | Щука Галина Scsuka Halina Shchuka Halyna |
Keywords: | Закарпаття;закарпатська кухня;гастрономічний туризм |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | НУХТ |
Type: | dc.type.conferenceAbstract |
Citation: | In Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 травня 2020 р. Київ, НУХТ, 2020. с. 76-77. |
Abstract: | Резюме. Встановлено, що гастрономічний туризм на Закарпатті розвивається за рахунок збереження автентичної закарпатської кухні; наявності національних кухонь народів, які компактно проживають у регіоні та місцевого екологічного продукту. Перспектива подальшого розвитку гастрономічного туризму в регіоні полягає у визначенні пропозиції та забезпечення її якості, об'єднанні всіх зацікавлених сторін та позиціонування не окремого тур продукту, а всього регіону як туристичного. З цієї точки зору створення Дороги вина і смаку Закарпаття є значним кроком для розвитку області. |
Description: | https://tourlib.net/statti_ukr/schuka4.htm |
URI: | https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/2368 |
metadata.dc.rights.uri: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ |
Appears in Collections: | Scsuka Halina |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Scsuka_H_Do_pytannia_pro_rozvytok_hastronomichnoho_turyzmu_na_Zakarpatti_2020.pdf | In Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 травня 2020 р. Київ, НУХТ, 2020. с. 76-77. | 355.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License