Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3124
Title: Чинники впливу на поведінку гостей в ресторанному бізнесі
Authors: Щука Галина
Shchuka Halyna
Scsuka Halina
Безрученков Юpiй
Bezruchenkov Yuriy
Keywords: поведінка гостей;ресторанний бізнес
Issue Date: 2022
Publisher: Видавець О. Зень
Type: dc.type.extendedAbstract
Citation: In Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг. Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції 25-26 лютого 2022 р. Рівне, Видавець О. Зень, 2022. c. 44-45.
Abstract: Резюме. Поведінка гостей в закладах ресторанного господарства залежить від багатьох різноманітних факторів. Останні можна розділити на дві великі категорії: зовнішні спонукальні чинники та внутрішні особистісні фактори. Що стосується зовнішніх спонукальних факторів, вони охоплюють наступні типи впливу. Маркетинг. Він передбачає вплив таких елементів, як безпосередньо сам продукт, його вартість, а також особливості збуту та процесу комунікації. Підприємству потрібно якомога ефективно використати свої маркетингові можливості, щоби в результаті досягти поставлених перед собою цілей. До останніх відноситься надання послуг та отримання прибутку за це Середовище. Підприємство не може здійснювати безпосередній вплив на нього. Попри це, воно суттєво впливає на поведінку споживачів. Саме тому його потрібно враховувати не тільки перед тим, як прийняти абсолютно будь-яке маркетингове рішення, але й під час здійснення повсякденної діяльності.
URI: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3124
ISBN: 978-617-601-402-7
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Appears in Collections:Scsuka Halina

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Scsuka_H_Bezruchenkov_Yu_Chynnyky_vplyvu_na_povedinku_hostei_v_restorannomu_biznesi_2022.pdfIn Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг. Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції 25-26 лютого 2022 р. Рівне, Видавець О. Зень, 2022. c. 44-45.237.88 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons