Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3125
Title: Підготовка фахівців сфери туризму до роботи в умовах клієнтоорієнтованого підприємства
Authors: Щука Галина
Shchuka Halyna
Scsuka Halina
Keywords: клієнтоорієнтованість;туризм
Issue Date: 2020
Publisher: ХНПУ ім. Г. С. Сковороди
Type: dc.type.other.conferenceAnnouncement
Citation: In Муромцевої Ю. І. (заг. ред.): Географія та туризм. Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково практичної Інтернет-конференції Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди (26 лютого 2020 р., м. Харків). Харків, ХНПУ ім. Г. С. Сковороди, 2020. c. 7-11.
Abstract: Резюме. Стрімкі темпи розвитку світового туристичного ринку, бажання втримати долю цього ринку, незважаючи на постійно зростаючу конкуренцію, на фоні зміни ціннісної парадигми ведення бізнесу актуалізують пошуки інструментів щодо перетворення потенційних клієнтів на лояльних споживачів. Адже в окремих галузях, за підрахунками науковців, лояльні споживачі забезпечують підвищення прибутку до 85 %. Така статистика підштовхує вітчизняний туристичний бізнес до впровадження клієнтоорієнтованого підходу. Очевидно, що лояльність споживачів значною мірою залежить від лояльності співробітників. Особливо це проявляється в туристичній галузі, де якість послуги визначається якістю взаємовідносин між туристом та виконавцем його замовлення.
URI: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3125
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Appears in Collections:Scsuka Halina

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Scsuka_H_Pidhotovka_fakhivtsiv_sfery_turyzmu_do_roboty_v_umovakh_kliientooriientovanoho_2020.pdfIn Муромцевої Ю. І. (заг. ред.): Географія та туризм. Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково практичної Інтернет-конференції Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди (26 лютого 2020 р., м. Харків). Харків, ХНПУ ім. Г. С. Сковороди, 2020. c. 7-11.479.39 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons