Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3129
Title: Технологія упорядкування підприємницького хаосу в компанії
Authors: Щука Галина
Shchuka Halyna
Scsuka Halina
Keywords: компанія;підприємництво;готельно-ресторанний комплекс
Issue Date: 2018
Publisher: ЛДУФК
Type: dc.type.conferenceAnnouncement
Citation: In Волошин І. М. та ін. (ред. кол.): Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України. Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції (19-20 жовтня 2018 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК, 2018. c. 47-49.
Abstract: Резюме. У цій публікації буде розглянуто окремі аспекти організації діяльності готельно-ресторанного комплексу.
URI: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3129
ISBN: 978-617-7336-30-2
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Appears in Collections:Scsuka Halina

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Scsuka_H_Tekhnolohiia_uporiadkuvannia_khaosu_2018.pdfIn Волошин І. М. та ін. (ред. кол.): Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України. Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції (19-20 жовтня 2018 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК, 2018. c. 47-49.2.92 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons