Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3129
Cím: Технологія упорядкування підприємницького хаосу в компанії
Szerző(k): Щука Галина
Shchuka Halyna
Scsuka Halina
Kulcsszavak: компанія;підприємництво;готельно-ресторанний комплекс
Kiadás dátuma: 2018
Kiadó: ЛДУФК
Típus: dc.type.conferenceAnnouncement
Hivatkozás: In Волошин І. М. та ін. (ред. кол.): Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України. Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції (19-20 жовтня 2018 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК, 2018. c. 47-49.
Absztrakt: Резюме. У цій публікації буде розглянуто окремі аспекти організації діяльності готельно-ресторанного комплексу.
URI: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3129
ISBN: 978-617-7336-30-2
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Ebben a gyűjteményben:Scsuka Halina

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Scsuka_H_Tekhnolohiia_uporiadkuvannia_khaosu_2018.pdfIn Волошин І. М. та ін. (ред. кол.): Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України. Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції (19-20 жовтня 2018 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК, 2018. c. 47-49.2.92 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons