Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3129
Назва: Технологія упорядкування підприємницького хаосу в компанії
Автори: Щука Галина
Shchuka Halyna
Scsuka Halina
Ключові слова: компанія;підприємництво;готельно-ресторанний комплекс
Дата публікації: 2018
Видавництво: ЛДУФК
Вид документа: dc.type.conferenceAnnouncement
Бібліографічний опис: In Волошин І. М. та ін. (ред. кол.): Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України. Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції (19-20 жовтня 2018 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК, 2018. c. 47-49.
Короткий огляд (реферат): Резюме. У цій публікації буде розглянуто окремі аспекти організації діяльності готельно-ресторанного комплексу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3129
ISBN: 978-617-7336-30-2
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Розташовується у зібраннях:Scsuka Halina

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Scsuka_H_Tekhnolohiia_uporiadkuvannia_khaosu_2018.pdfIn Волошин І. М. та ін. (ред. кол.): Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України. Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції (19-20 жовтня 2018 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК, 2018. c. 47-49.2.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons Creative Commons