Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3129
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЩука Галинаuk
dc.contributor.authorShchuka Halynaen
dc.contributor.authorScsuka Halinahu
dc.date.accessioned2023-10-04T12:05:44Z-
dc.date.available2023-10-04T12:05:44Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationIn Волошин І. М. та ін. (ред. кол.): Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України. Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції (19-20 жовтня 2018 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК, 2018. c. 47-49.en
dc.identifier.isbn978-617-7336-30-2-
dc.identifier.urihttps://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3129-
dc.description.abstractРезюме. У цій публікації буде розглянуто окремі аспекти організації діяльності готельно-ресторанного комплексу.uk
dc.language.isouken
dc.publisherЛДУФКen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectкомпаніяuk
dc.subjectпідприємництвоuk
dc.subjectготельно-ресторанний комплексuk
dc.titleТехнологія упорядкування підприємницького хаосу в компаніїen
dc.typedc.type.conferenceAnnouncementen
Appears in Collections:Scsuka Halina

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Scsuka_H_Tekhnolohiia_uporiadkuvannia_khaosu_2018.pdfIn Волошин І. М. та ін. (ред. кол.): Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України. Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції (19-20 жовтня 2018 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК, 2018. c. 47-49.2.92 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons