Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3129
Title: | Технологія упорядкування підприємницького хаосу в компанії |
Authors: | Щука Галина Shchuka Halyna Scsuka Halina |
Keywords: | компанія;підприємництво;готельно-ресторанний комплекс |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ЛДУФК |
Type: | dc.type.conferenceAnnouncement |
Citation: | In Волошин І. М. та ін. (ред. кол.): Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України. Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції (19-20 жовтня 2018 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК, 2018. c. 47-49. |
Abstract: | Резюме. У цій публікації буде розглянуто окремі аспекти організації діяльності готельно-ресторанного комплексу. |
URI: | https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3129 |
ISBN: | 978-617-7336-30-2 |
metadata.dc.rights.uri: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ |
Appears in Collections: | Scsuka Halina |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Scsuka_H_Tekhnolohiia_uporiadkuvannia_khaosu_2018.pdf | In Волошин І. М. та ін. (ред. кол.): Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України. Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції (19-20 жовтня 2018 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК, 2018. c. 47-49. | 2.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License