Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3247
Title: Startup - проєкти у ресторанній галузі: виклики
Authors: Щука Галина
Shchuka Halyna
Scsuka Halina
Безрученков Юрій
Bezruchenkov Yuriy
Keywords: Startup;ресторанний бізнес;виклики
Issue Date: 2023
Publisher: Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»
Type: dc.type.extendedAbstract
Citation: In Носирєв О. О. (ред.): Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України. Матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції (14-15 листопада 2023 року). Збірник тез доповідей. Частина 2. Харків, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023. c. 186-188.
Abstract: Резюме. Втілення стартап-проєкту – це завдання, яке вимагає від підприємця багато рішучості, таланту та енергії. Однак, щоб забезпечити успішний розвиток майбутнього бізнесу, не достатньо написати бізнес-план, та отримати кошти від інвесторів. На кожному кроці до омріяного бізнесу важливо приділяти значну увагу перешкодам, які можуть виникнути під час втілення проєкту у життя. В статі ми окреслено низку ризиків з якими стикаються стартапери в галузі. Ризики відіграють важливу роль у світі стартапів. Нові проєкти завжди пов'язані із певним рівнем невизначеності. Підприємці, які враховують можливі ризики та розробляють плани для їх управління, мають кращі шанси на виживання та успіх. Розглядаючи перешкоди від самого початку, стартапи можуть зберегти фінансову стійкість, уникнути негативних наслідків та привернути інвестиції. Ринок завжди конкурентний, і стартапи, які не розглядають конкурентів та не аналізують ринкову ситуацію, ризикують втратити позиції. Вивчення конкуренції та розуміння потреб споживачів допомагають розробити стратегії, які роблять стартап конкурентоспроможним.
URI: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3247
ISSN: 978-617-05-0429-6
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Appears in Collections:Scsuka Halina

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bezruchenkov_Yu_Shchuka_H_Startup_proiekty_restorannii_haluzi_vyklyky_2023.pdfIn Носирєв О. О. (ред.): Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України. Матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції (14-15 листопада 2023 року). Збірник тез доповідей. Частина 2. Харків, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023. c. 186-188.592.82 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons