Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3247
Назва: | Startup - проєкти у ресторанній галузі: виклики |
Автори: | Щука Галина Shchuka Halyna Scsuka Halina Безрученков Юрій Bezruchenkov Yuriy |
Ключові слова: | Startup;ресторанний бізнес;виклики |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» |
Вид документа: | dc.type.extendedAbstract |
Бібліографічний опис: | In Носирєв О. О. (ред.): Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України. Матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції (14-15 листопада 2023 року). Збірник тез доповідей. Частина 2. Харків, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023. c. 186-188. |
Короткий огляд (реферат): | Резюме. Втілення стартап-проєкту – це завдання, яке вимагає від підприємця багато рішучості, таланту та енергії. Однак, щоб забезпечити успішний розвиток майбутнього бізнесу, не достатньо написати бізнес-план, та отримати кошти від інвесторів. На кожному кроці до омріяного бізнесу важливо приділяти значну увагу перешкодам, які можуть виникнути під час втілення проєкту у життя. В статі ми окреслено низку ризиків з якими стикаються стартапери в галузі. Ризики відіграють важливу роль у світі стартапів. Нові проєкти завжди пов'язані із певним рівнем невизначеності. Підприємці, які враховують можливі ризики та розробляють плани для їх управління, мають кращі шанси на виживання та успіх. Розглядаючи перешкоди від самого початку, стартапи можуть зберегти фінансову стійкість, уникнути негативних наслідків та привернути інвестиції. Ринок завжди конкурентний, і стартапи, які не розглядають конкурентів та не аналізують ринкову ситуацію, ризикують втратити позиції. Вивчення конкуренції та розуміння потреб споживачів допомагають розробити стратегії, які роблять стартап конкурентоспроможним. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3247 |
ISSN: | 978-617-05-0429-6 |
metadata.dc.rights.uri: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ |
Розташовується у зібраннях: | Scsuka Halina |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bezruchenkov_Yu_Shchuka_H_Startup_proiekty_restorannii_haluzi_vyklyky_2023.pdf | In Носирєв О. О. (ред.): Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України. Матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції (14-15 листопада 2023 року). Збірник тез доповідей. Частина 2. Харків, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023. c. 186-188. | 592.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons