Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4557
Назва: | Врахування потреб споживачів в організації діяльності підприємств сфери туризму (на прикладі ресторанних господарств м. Виноградів Закарпатської обл.) |
Інші назви: | A fogyasztói igények figyelembevétele a turizmus területén működő vállalkozások tevékenységének szervezésében (Nagyszőlős éttermeinek példáján) |
Автори: | Васько Даніелла Vaszkó Daniella |
Ключові слова: | потреби споживачів;організація діяльності підприємств;туризм;Виноградів;Nagyszőlős;fogyasztói igények;turizmus;vállalkozások |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Кафедра географії та туризму |
Вид документа: | dc.type.bachelor |
Бібліографічний опис: | Васько Даніелла: Врахування потреб споживачів в організації діяльності підприємств сфери туризму (на прикладі ресторанних господарств м. Виноградів Закарпатської обл.). Кафедра географії та туризму, Берегове, 2024. 77 с. |
Короткий огляд (реферат): | Врахування потреб споживачів є актуальним для будь-якої сфери бізнесу, але в сфері туризму це особливо важливо. Туризм є сферою послуг, і успіх туристичного підприємства залежить від того, чи зможе воно задовольнити потреби своїх клієнтів. Актуальність врахування потреб споживачів в діяльності підприємств сфери туризму обумовлена зростанням конкуренції, зміною потреб споживачів, розвитком технологій. Максимальне задоволення потреб і побажань споживачів дозволить підприємствам: Залучити нових клієнтів. Задовольняючи потреби споживачів, підприємства можуть зробити свою пропозицію більш привабливою для них і зацікавити. Збільшити повторні покупки. Якщо клієнти задоволені послугами підприємства, вони, з великою ймовірністю, будуть користуватися ними повторно. Підвищення прибутку. Задоволені клієнти швидше за все залишать позитивні відгуки про підприємство, що може призвести до збільшення його споживачів та отримання прибутку. Одна з основних послуг під час подорожі – це послуга харчування. Тому послуги ресторанного господарства – це важливий елемент в обслуговуванні туристів. З іншого боку, туристи – досить важлива складова (для багатьох закладів, навіть, основна) споживачів. В боротьбі за клієнта підприємства харчування намагаються підвищити якість обслуговування, максимально наблизити асортимент страв у меню до потреб споживача. Це досить складне завдання, оскільки потребує врахування сезонності продуктів, встановлення адекватного співвідношення власних можливостей і побажань клієнта, врахування продуктової пропозиції конкурентів. Значний вплив на ринкове положення й прибуток підприємства має ціна. В ринкових умовах кожне підприємство харчування має змогу встановлювати будь-яку ціну на свої страви, визначати концепцію закладу, відповідно до якої розробляється його дизайн та формується меню |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4557 |
metadata.dc.rights.uri: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ |
Розташовується у зібраннях: | Turizmus tanszék |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vaszko_D_A _fogyasztoi_igenyek_figyelembevetele_a turizmus_teruleten_2024.pdf | Васько Даніелла: Врахування потреб споживачів в організації діяльності підприємств сфери туризму (на прикладі ресторанних господарств м. Виноградів Закарпатської обл.) Кафедра географії та туризму, Берегове, 2024. 77 с. | 35.97 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons