Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4557
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Васько Даніелла | uk |
dc.contributor.author | Vaszkó Daniella | hu |
dc.date.accessioned | 2025-01-23T12:26:17Z | - |
dc.date.available | 2025-01-23T12:26:17Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Васько Даніелла: Врахування потреб споживачів в організації діяльності підприємств сфери туризму (на прикладі ресторанних господарств м. Виноградів Закарпатської обл.). Кафедра географії та туризму, Берегове, 2024. 77 с. | en |
dc.identifier.uri | https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4557 | - |
dc.description.abstract | Врахування потреб споживачів є актуальним для будь-якої сфери бізнесу, але в сфері туризму це особливо важливо. Туризм є сферою послуг, і успіх туристичного підприємства залежить від того, чи зможе воно задовольнити потреби своїх клієнтів. Актуальність врахування потреб споживачів в діяльності підприємств сфери туризму обумовлена зростанням конкуренції, зміною потреб споживачів, розвитком технологій. Максимальне задоволення потреб і побажань споживачів дозволить підприємствам: Залучити нових клієнтів. Задовольняючи потреби споживачів, підприємства можуть зробити свою пропозицію більш привабливою для них і зацікавити. Збільшити повторні покупки. Якщо клієнти задоволені послугами підприємства, вони, з великою ймовірністю, будуть користуватися ними повторно. Підвищення прибутку. Задоволені клієнти швидше за все залишать позитивні відгуки про підприємство, що може призвести до збільшення його споживачів та отримання прибутку. Одна з основних послуг під час подорожі – це послуга харчування. Тому послуги ресторанного господарства – це важливий елемент в обслуговуванні туристів. З іншого боку, туристи – досить важлива складова (для багатьох закладів, навіть, основна) споживачів. В боротьбі за клієнта підприємства харчування намагаються підвищити якість обслуговування, максимально наблизити асортимент страв у меню до потреб споживача. Це досить складне завдання, оскільки потребує врахування сезонності продуктів, встановлення адекватного співвідношення власних можливостей і побажань клієнта, врахування продуктової пропозиції конкурентів. Значний вплив на ринкове положення й прибуток підприємства має ціна. В ринкових умовах кожне підприємство харчування має змогу встановлювати будь-яку ціну на свої страви, визначати концепцію закладу, відповідно до якої розробляється його дизайн та формується меню | uk |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | Кафедра географії та туризму | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | потреби споживачів | uk |
dc.subject | організація діяльності підприємств | uk |
dc.subject | туризм | uk |
dc.subject | Виноградів | uk |
dc.subject | Nagyszőlős | hu |
dc.subject | fogyasztói igények | hu |
dc.subject | turizmus | hu |
dc.subject | vállalkozások | hu |
dc.title | Врахування потреб споживачів в організації діяльності підприємств сфери туризму (на прикладі ресторанних господарств м. Виноградів Закарпатської обл.) | en |
dc.title.alternative | A fogyasztói igények figyelembevétele a turizmus területén működő vállalkozások tevékenységének szervezésében (Nagyszőlős éttermeinek példáján) | en |
dc.type | dc.type.bachelor | en |
Appears in Collections: | Turizmus tanszék |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vaszko_D_A _fogyasztoi_igenyek_figyelembevetele_a turizmus_teruleten_2024.pdf | Васько Даніелла: Врахування потреб споживачів в організації діяльності підприємств сфери туризму (на прикладі ресторанних господарств м. Виноградів Закарпатської обл.) Кафедра географії та туризму, Берегове, 2024. 77 с. | 35.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License