Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4581
Назва: Determine quercetin aglycone in three different Calendula Officinalis by HPLC
Автори: Sanislo Sebastian
Szaniszló Szebasztián
Санісло Себастіан
Molnár Ferenc
Молнар Федір
Polin Iren
Pólin Irén
Повлін Ірина
Ключові слова: Quercetin;Calendula officinalis;marigold;HPLC
Дата публікації: 2020
Видавництво: НДУ ім. Миколи Гоголя
Вид документа: dc.type.conferenceAnnouncement
Бібліографічний опис: In Збірник статей «Фундаментальні та прикладні дослідження в сучасній хімії та фармації» (за матеріалами VII Міжнародної заочної науково-практичної конференції молодих учених: Ніжин, 21 квітня 2020 р.) / заг. ред. В. В. Суховєєва. Ніжин, НДУ ім. Миколи Гоголя, 2020. c. 164-168.
Короткий огляд (реферат): Abstract. In this study, we report a simple method for the analysis of quercetin content of three different types of Marigold inflorescence. Using an acidic hydrolysis, we quantify the aglycone itself and not the conjugates as rutin quercitrin. The acidic samples are analysed with HPLC. The greatest quercetin content was found in Calendula off. “Ball’s Orange”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4581
ISBN: 978-617-527-224-4
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Розташовується у зібраннях:Molnár Ferenc
Pólin Irén
Szaniszló Szebasztián

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sanislo_et_al_Determine_quercetin_aglycone_in_three_different_2020.pdfIn Збірник статей «Фундаментальні та прикладні дослідження в сучасній хімії та фармації» (за матеріалами VII Міжнародної заочної науково-практичної конференції молодих учених: Ніжин, 21 квітня 2020 р.) / заг. ред. В. В. Суховєєва. Ніжин, НДУ ім. Миколи Гоголя, 2020. c. 164-168.5.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons Creative Commons