Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4738
Назва: Можливості бізнесу смарт кав’ярні як інноваційного тренду розвитку ресторанного господарства
Автори: Побігун Олена
Pobihun Olena
Щука Галина
Shchuka Halyna
Scsuka Halina
Макаренко А.
Ключові слова: тренди;смарт кав’ярні;вендинг;бізнес;ресторанне господарство
Дата публікації: 2024
Видавництво: ДВНЗ «УжНУ»
Вид документа: dc.type.study
Бібліографічний опис: In Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Економіка». 2024. Випуск 2(64). с. 84-90.
Серія/номер: Серія «Економіка»;Випуск 2(64)
Короткий огляд (реферат): Резюме. В праці розглянуто сучасні тренди розвитку кав’ярень, як зокрема: консолідація ринку; перетворення кавоварень на Food Technologies; екологічний підхід; зростання популярності блендів; використання аромамаркетингу; автоматизація процесу обслуговування. Виділено основні переваги вендингу, як одного з видів торгівлі, реалізація товарів в якому здійснюється за допомогою торгових автоматів. Привабливість бізнесу для підприємців-початківців полягає в тому, що в переважній більшості компаній кадровий склад представлений самим власником або мінімумом найманого персоналу. Відзначено, що лідерами європейського ринку є саме смарт кав’ярні, які містять великі формати сенсорних дисплеїв, що дозволяють отримати напій з більшою кількістю інгредієнтів і рецептур, допомагають виправдати його більш високу ціну. Зазначена можливість використання технологій Internet of Things та Big Data для обробки та аналізу великої кількості даних про своїх клієнтів для формування індивідуальних пропозицій.
Опис: Редакційна колегія: http://visnyk-ekon.uzhnu.edu.ua/about/editorialTeam
Зміст: http://visnyk-ekon.uzhnu.edu.ua/issue/view/18563
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4738
ISSN: 2409-6857 (Print)
2415-735X (Online)
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Розташовується у зібраннях:Scsuka Halina

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shchuka_Makarenko_Mozhlyvosti_biznesu_smart_kaviarni_innovatsiinoho_trendu_2024.pdfIn Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Економіка». 2024. Випуск 2(64). с. 84-90.452.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons Creative Commons