Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4738
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Побігун Олена | uk |
dc.contributor.author | Pobihun Olena | en |
dc.contributor.author | Щука Галина | uk |
dc.contributor.author | Shchuka Halyna | en |
dc.contributor.author | Scsuka Halina | hu |
dc.contributor.author | Макаренко А. | uk |
dc.date.accessioned | 2025-02-18T12:23:58Z | - |
dc.date.available | 2025-02-18T12:23:58Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | In Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Економіка». 2024. Випуск 2(64). с. 84-90. | en |
dc.identifier.issn | 2409-6857 (Print) | - |
dc.identifier.issn | 2415-735X (Online) | - |
dc.identifier.other | DOI: https://doi.org/10.24144/2409-6857.2024.2(64).84-90 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4738 | - |
dc.description | Редакційна колегія: http://visnyk-ekon.uzhnu.edu.ua/about/editorialTeam | en |
dc.description | Зміст: http://visnyk-ekon.uzhnu.edu.ua/issue/view/18563 | en |
dc.description.abstract | Резюме. В праці розглянуто сучасні тренди розвитку кав’ярень, як зокрема: консолідація ринку; перетворення кавоварень на Food Technologies; екологічний підхід; зростання популярності блендів; використання аромамаркетингу; автоматизація процесу обслуговування. Виділено основні переваги вендингу, як одного з видів торгівлі, реалізація товарів в якому здійснюється за допомогою торгових автоматів. Привабливість бізнесу для підприємців-початківців полягає в тому, що в переважній більшості компаній кадровий склад представлений самим власником або мінімумом найманого персоналу. Відзначено, що лідерами європейського ринку є саме смарт кав’ярні, які містять великі формати сенсорних дисплеїв, що дозволяють отримати напій з більшою кількістю інгредієнтів і рецептур, допомагають виправдати його більш високу ціну. Зазначена можливість використання технологій Internet of Things та Big Data для обробки та аналізу великої кількості даних про своїх клієнтів для формування індивідуальних пропозицій. | uk |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | ДВНЗ «УжНУ» | en |
dc.relation.ispartofseries | Серія «Економіка»;Випуск 2(64) | - |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | тренди | uk |
dc.subject | смарт кав’ярні | uk |
dc.subject | вендинг | uk |
dc.subject | бізнес | uk |
dc.subject | ресторанне господарство | uk |
dc.title | Можливості бізнесу смарт кав’ярні як інноваційного тренду розвитку ресторанного господарства | en |
dc.type | dc.type.study | en |
Appears in Collections: | Scsuka Halina |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Shchuka_Makarenko_Mozhlyvosti_biznesu_smart_kaviarni_innovatsiinoho_trendu_2024.pdf | In Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Економіка». 2024. Випуск 2(64). с. 84-90. | 452.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License