Browsing by Author Bezruchenkov Yuriy

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Problems of HACCP systems implementation in UkraineЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Безрученков Юpiй; Bezruchenkov Yuriy
2023Startup - проєкти у ресторанній галузі: викликиЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Безрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy
2022Wellness-туризм як інноваційна форма оздоровчого туризмуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Сокол Тетяна; Tetyana Sokol; Безрученков Юpiй; Bezruchenkov Yuriy
2023Автентична кухня як основа розвитку ринку гастрономічного туризму ЗакарпаттяЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna; Венгерська Наталія; Natalia Venherska; Безрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy
2022Визначення змісту вибіркової дисципліни з туризмуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Безрученков Юpiй; Bezruchenkov Yuriy; Олена Міхо; Olena Mikho
2023Заклади ресторанного господарства третьої хвилі: стан і перспективиБезрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy; Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2021Контроль якості послуг в ресторанному бізнесіБезрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy; Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2022Подієвий туризм: уточнення базових характеристикЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Ковальська Леся; Kovalska Lesia; Безрученков Юpiй; Bezruchenkov Yuriy
2021Підготовка фахівців туризму: виклики сьогоденняЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna; Безрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy
2023Санаторії Закарпаття як засіб відродження людського капіталу УкраїниЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Ковальська Леся; Kovalska Lesia; Безрученков Юpiй; Bezruchenkov Yuriy
2022Чинники впливу на поведінку гостей в ресторанному бізнесіЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Безрученков Юpiй; Bezruchenkov Yuriy