Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1891
Title: Аналіз впливу пандемії COVID-19 на діяльність ГТК "Мигово" (Берегометська ОТГ, Чернівецька обл.)
Other Titles: A COVID-19 járvány hatásának elemzése a Mihovo üdülési-központ tevékenységére (Berehometi kistérség, Csernyivci megye)
Authors: Іпатій Андрій
Ipátij Ándrij
Keywords: COVID-19;пандемія;ГТК "Мигово";Берегометська ОТГ;Чернівецька область;járvány;Mihovo;Csernyivci megye;Berehometi kistérség
Issue Date: 2022
Publisher: Földtudományi és Turizmus Tanszék
Type: dc.type.bachelor
Citation: Іпатій Андрій: Аналіз впливу пандемії COVID-19 на діяльність ГТК "Мигово" (Берегометська ОТГ, Чернівецька обл.). Földtudományi és Turizmus Tanszék. Beregszász, 2022. 61 p.
Abstract: У 2020 році одним з основних чинників впливу на економічні процеси виявилося розповсюдження пандемії COVID-19. Одними із найбільш постраждалих внаслідок карантинних обмежень стали туристичні, курортно-рекреаційні та оздоровчі об’єкти (турбази, санаторії, пансіонати, оздоровчі комплекси), які частково або повністю припинили свою діяльність. В умовах світової пандемії виникає необхідність виявлення напрямів, що можуть бути сприятливими для розвитку туристичного та рекреаційного бізнесу в Україні. Розкриття впливу пандемії COVID-19 на стан туристичного та рекреаційного бізнесу в Україні. Дослідження існуючих проблеми розвитку туристичного та рекреаційного бізнесу, зумовлені негативним впливом карантинних обмежень. Мета дослідження: Визначити вплив пандемії коронавірусу на діяльність ГТК «Мигово» порівнюючи два профільних зимових сезони 2019/20 та 2021/22, використовуючи анкетне опитування. Методом дослідження роботи було обрано комплексне використання різних методів, у зв’язку з індивідуальністю теми. Зокрема, серед конкретних методів дослідження використано теоретичний метод дослідження, який включає всебічний аналіз літератури та електронних джерел з теми, і практичний метод – анкетне опитування. Дана тема є актуальною, оскільки гірськолижний туризм та гірськолижні курорти досить активно і швидко розвиваються, заслуговують високої оцінки і мають високу конкурентну спроможність. Однак, вивчення їх особливостей, індивідуальних характеристик та показників, дозволить скласти більш чітке уявлення про гірськолижний потенціал курортів та країн в цілому, й подальші перспективи його розвитку. За умови правильного розвитку гірськолижний туризм в період після пандемії COVID-19 може стати самостійною галуззю туристичного ринку, спроможною приносити високі прибутки.
URI: http://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1891
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Appears in Collections:Turizmus tanszék

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ipatij_A_Analiz_vplyvu_pandemii_COVID_19_na_diialnist_HTK_Myhovo_2022.pdfІпатій Андрій: Аналіз впливу пандемії COVID-19 на діяльність ГТК "Мигово" (Берегометська ОТГ, Чернівецька обл.). Földtudományi és Turizmus Tanszék. Beregszász, 2022. 61 p.1.38 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons