Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/433
Title: До питання діагностики психологічної готовності студентів до розв`язання професійних конфліктів
Authors: Конц Тімеа
Konts Timea
Koncz Tímea
Keywords: конфлікт;студенти;психологічна готовність
Issue Date: 2016
Publisher: Київський національний торговельно-економічний університет
Type: dc.type.other.conferenceAnnouncement
Citation: In Хлонь О.М., Процик Л.С. (відп. ред.): Актуальні проблеми організаційної та економічної психології. Матеріали вузівської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених (28 листопада 2016 р.). Київ, Київський національний торговельно-економічний університет, 2016. с. 321-325.
Abstract: Резюме. Психологічна готовність до розв’язання професійних конфліктів - це комплекс знань, умінь та навичок, особистісних якостей фахівця, який забезпечує конструктивне сприйняття та продуктивне врегулювання конфліктів у професійно-управлінській взаємодії. Розкрито психологічну готовність як на особистісному (передбачає вивчення готовності як комплексу інтегрованих, але різнорідних властивостей, що розрізняються за місцем і функціями в регуляції діяльності), так і на функціональному (виявлення процесуальних якостей, безпосередньо значимих для діяльності) рівнях. Ситуативними передумовами виявлення конфліктності особистості виступають: незадоволеність актуальної потреби, почуття невизначеності, невпевненості, дезорієнтованість, втома, нестійкий настрій, підвищена збудливість, навіюваність, недостатня або викривлена поінформованість. Таким чином, описані методики дозволяють визначати психологічну готовність студентів вищих навчальних закладів до розв’язання професійних конфліктів у майбутній практичній діяльності.
URI: http://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/433
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Appears in Collections:Koncz Tímea

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Koncz_T_Do_pytannia_diahnostyky_psykholohichnoi_hotovnosti_studentiv_2016.pdfIn Хлонь О.М., Процик Л.С. (відп. ред.): Актуальні проблеми організаційної та економічної психології. Матеріали вузівської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених (28 листопада 2016 р.). Київ, Київський національний торговельно-економічний університет, 2016. с. 321-325.215.12 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons