Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/2144| Назва: | A Ribesrubrum L., Ribesnigrolaria L. és Prunuscerasus L. egyes beltartalmi értékeinek változása különböző feldolgozási módszerek hatására |
| Інші назви: | Вплив різних методів консервування на поживні цінності у видів Ribes rubrum L., Ribes nigrolaria L. та Prunus cerasus L. |
| Автори: | Jevcsák Szintia Jevcsák Melinda |
| Ключові слова: | Ribesrubrum L.;Ribesnigrolaria L.;Prunuscerasus L.;ribiszke;josta;meggy |
| Дата публікації: | 2015 |
| Видавництво: | II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola-«Grafika» Kiadó |
| Вид документа: | dc.type.researchStudy |
| Бібліографічний опис: | In Limes: a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola tudományos évkönyve. 2015. II. évfolyam. pp. 223-227. |
| Серія/номер: | A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola tudományos évkönyve;II. évfolyam |
| Короткий огляд (реферат): | Táplálkozásunkban fontos szerepet töltenek be a gyümölcsök. Egészségünk megőrzése érdekében szükségünk van napi
fogyasztásukra. Fontos vitamin-, ásványianyag, valamint antioxidánsforrások. Azonban a gyümölcsök minőségét befolyásolja a tárolás módja és időtartama. A kísérlet folyamán három gyümölcsfaj esetében vizsgáltuk a különböző
feldolgozási módszerek hatását az antioxidáns- és flavonoidtartalomra. Резюме. У харчуванні людини важливу роль відіграють фрукти. Для підтримання здоров’я потрібно щоденне їх вжи- вання. Фрукти є важливим джерелом вітамінів, мінералів, а також антиоксидантів. Але якість фруктів залежить від умов їх зберігання та терміну консервації. Під час дослідження проводилося консервування трьох видів фруктів, після чого перевірялася наявність у них антиоксидантів та флавоноїдів. |
| Опис: | https://www.kmf.uz.ua/hun114/letoltes/limes/LIMES2015_v.pdf https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00000943 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/2144 |
| ISSN: | 2411-4081 978-966-2303-16-2 |
| metadata.dc.rights.uri: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ |
| Розташовується у зібраннях: | Limes |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Jevcsak_Szintia_Jevcsak_Melinda_A_Ribesrubrum_L_Ribesnigrolaria_L_es_Prunuscerasus_L_2015.pdf | In Limes: a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola tudományos évkönyve. 2015. II. évfolyam. pp. 223-227. | 1.57 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons



