Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3069
Title: Податкова культура та етика сплати податків в Україні
Authors: Макарович Вікторія
Makarovics Viktória
Vyktorya Makarovych
Ганусин Андріяна
Hanuszin Andriána
Hanusin Andriana
Keywords: податкова культура;податки;податкові консультанти;податкова інформація
Issue Date: 2023
Type: dc.type.conferenceAbstract
Citation: Макарович В., Ганусин А.: Податкова культура та етика сплати податків в Україні. In Scientific trends, solutions, theories and methods of development. Abstracts of XXIII International Scientific and Practical Conference. Bilbao, 2023. pp. 89-90.
Abstract: Резюме. У сучасному світі ефективна податкова культура та етика сплати податків має важливе значення для стабільності економіки країни та забезпечення довіри платників податків до державних органів. Синергія взаємодії між платниками податків та державними органами стає актуальним завданням для багатьох країн, в тому числі і для України. Використання міжнародного досвіду та передових практик у цій сфері може сприяти покращенню якості та ефективності податкового консультування в Україні. Одним із напрямів покращення в Україні податкової культури та етика сплати податків є створення сприятливого правового середовища. Перегляд та спрощення податкового законодавства мають на меті зменшення складності та неоднозначності правил, що дозволить платникам податків легше розуміти їх обов'язки та права. Забезпечення прозорості та передбачуваності в податкових нормах та процедурах сприятиме зниженню ризику помилкових інтерпретацій та недовіри.
URI: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3069
ISBN: 9-789-40369-760-4
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Appears in Collections:Makarovics Viktória

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Makarovics_Viktoria_Hanuszin_Andriana_Podatkova_kultura_ta_etyka_splaty_podatkiv_v_Ukraini_2023.pdfМакарович В., Ганусин А.: Податкова культура та етика сплати податків в Україні. In Scientific trends, solutions, theories and methods of development. Abstracts of XXIII International Scientific and Practical Conference. Bilbao, 2023. pp. 89-90.1.24 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons