Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3538
Title: Аналіз пропозиції закарпатської кухні в закладах ресторанного господарства м. Ужгород та околиць
Authors: Щука Галина
Scsuka Halina
Shchuka Halyna
Keywords: закарпатська кухня;гастрономічний туризм Закарпаття;автентична традиційна кухня
Issue Date: 2023
Publisher: ФОП Цьома С. П.
Type: dc.type.other.conferenceAnnouncement
Citation: In Лянной Ю. О. та ін. (ред. кол.): Стан і перспективи сучасного туризму. Матеріали IX Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених (м. Суми, 29-30 листопада 2023 року). Суми, ФОП Цьома С. П., 2023. c. 102-109.
Abstract: Резюме. Наявність гастрономічної інфраструктури є обов’язковою умовою відновлення, збереження та популяризації традиційної кухні та успішного розвитку гастрономічного туризму в дестинації. Важливо, щоб автентична кухня була якомога краще представлена в місцевих закладах ресторанного господарства. Представлено детальний аналіз гастрономічної пропозиції закладів, які розташовані в м. Ужгород та його околицях.
Abstract. The availability of gastronomic infrastructure is a prerequisite for the restoration, preservation and popularization of traditional cuisine and the successful development of gastronomic tourism in the destination. It is important that authentic cuisine is presented as best as possible in local restaurants. A detailed analysis of the gastronomic offer of establishments located in the city of Uzhhorod and its surroundings is presented.
URI: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3538
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Appears in Collections:Scsuka Halina

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shchuka_H_Analiz_propozytsii_zakarpatskoi_kukhni_v_zakladakh_2023.pdfIn Лянной Ю. О. та ін. (ред. кол.): Стан і перспективи сучасного туризму. Матеріали IX Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених (м. Суми, 29-30 листопада 2023 року). Суми, ФОП Цьома С. П., 2023. c. 102-109.317.81 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons