Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4040
Title: Управління фінансовою безпекою на макро- та мікрорівнях: теоретико методологічні засади
Authors: Пойда-Носик Ніна
Poyda-Nosyk Nina
Pojda-Noszik Nina
Черленяк Іван
Cherleniak Ivan
Keywords: фінансова безпека;державна та корпоративна системи управління фінансовою безпекою;механізм забезпечення фінансової безпеки;принцип адаптивності
Issue Date: 2-Jul-2021
Publisher: Ужгородський національний університет
Type: dc.type.article
Citation: Пойда-Носик Ніна, Черленяк Іван: Управління фінансовою безпекою на макро- та мікрорівнях: теоретико методологічні засади. In Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Економіка». 2021. Випуск 1(57). с. 59-67.
Series/Report no.: Серія «Економіка»;Випуск 1(57)
Abstract: Резюме. У статті розкрито зміст управління фінансовою безпекою на макро- та мікрорівнях. Представлено результати порівняння основних компонентів механізму державної та корпоративної систем управління фінансовою безпекою. Наголошено на важливості та розкрито зміст адаптивного управління з точки зору властивості адаптивних систем, яка полягає у досягненні мети управління в умовах недетермінованого зовнішнього середовища. Виділено інструменти адаптивного управління. Представлено процес управління фінансовою безпекою з урахуванням принципу адаптивності. Виділено проблеми впровадження науково обґрунтованих моделей у практику вітчизняних корпоративних підприємств.
Description: Редакційна колегія: http://visnyk-ekon.uzhnu.edu.ua/about/editorialTeam http://visnyk-ekon.uzhnu.edu.ua/issue/view/14043Зміст:
URI: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4040
ISSN: 2409-6857 (Print)
2415-735X (Online)
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Appears in Collections:Pojda-Noszik Nina

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pojda_Nosik_Nina_Cherlenyak_Ivan_Upravlinnya_finansovoyu_bezpekoyu_na_makro_ta_mikrorivnyah_2021.pdfПойда-Носик Ніна, Черленяк Іван: Управління фінансовою безпекою на макро- та мікрорівнях: теоретико методологічні засади. In Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Економіка». 2021. Випуск 1(57). с. 59-67.2.78 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons