Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4743
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩука Галинаuk
dc.contributor.authorShchuka Halynaen
dc.contributor.authorScsuka Halinahu
dc.date.accessioned2025-02-18T14:24:30Z-
dc.date.available2025-02-18T14:24:30Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationIn Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності. Збірник тез доповідей. V. Міжнародної науково-практичної конференції (24-25 жовтня 2024 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. c. 30-32.en
dc.identifier.urihttps://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4743-
dc.description.abstractРезюме. Гастрономія є важливим фактором, що мотивує туристів відвідати дестинацію, істотним атрактивним елементом. Гастрономічний брендинг може розглядатися в українській туристичній практиці в якості однієї з інноваційних технологій просування дестинації на міжнародний туристичний ринок [1, c. 175]. Гастрономічний бренд території формується тривалий період і залежить від ряду факторів, серед яких основним є наявність власної, унікальної гастрономічної культури, гастрономічної винятковості. Цей процес може проходити як планово, так і стихійно.uk
dc.language.isouken
dc.publisherЛДУФК ім. Івана Боберськогоen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectгастрономіяuk
dc.subjectгастрономічний брендuk
dc.subjectЗакарпаттяuk
dc.titleДо питання про формування гастрономічного бренду Закарпаттяen
dc.typedc.type.otheren
Розташовується у зібраннях:Scsuka Halina

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Halyna_Shchuka_Do_pytannia_pro_formuvannia_hastr_brendu_Zakarpattia_2024.pdfIn Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності. Збірник тез доповідей. V. Міжнародної науково-практичної конференції (24-25 жовтня 2024 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. c. 30-32.1.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons Creative Commons