Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4743Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Щука Галина | uk |
| dc.contributor.author | Shchuka Halyna | en |
| dc.contributor.author | Scsuka Halina | hu |
| dc.date.accessioned | 2025-02-18T14:24:30Z | - |
| dc.date.available | 2025-02-18T14:24:30Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | In Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності. Збірник тез доповідей. V. Міжнародної науково-практичної конференції (24-25 жовтня 2024 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. c. 30-32. | en |
| dc.identifier.uri | https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4743 | - |
| dc.description.abstract | Резюме. Гастрономія є важливим фактором, що мотивує туристів відвідати дестинацію, істотним атрактивним елементом. Гастрономічний брендинг може розглядатися в українській туристичній практиці в якості однієї з інноваційних технологій просування дестинації на міжнародний туристичний ринок [1, c. 175]. Гастрономічний бренд території формується тривалий період і залежить від ряду факторів, серед яких основним є наявність власної, унікальної гастрономічної культури, гастрономічної винятковості. Цей процес може проходити як планово, так і стихійно. | uk |
| dc.language.iso | uk | en |
| dc.publisher | ЛДУФК ім. Івана Боберського | en |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
| dc.subject | гастрономія | uk |
| dc.subject | гастрономічний бренд | uk |
| dc.subject | Закарпаття | uk |
| dc.title | До питання про формування гастрономічного бренду Закарпаття | en |
| dc.type | dc.type.other | en |
| Appears in Collections: | Scsuka Halina | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Halyna_Shchuka_Do_pytannia_pro_formuvannia_hastr_brendu_Zakarpattia_2024.pdf | In Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності. Збірник тез доповідей. V. Міжнародної науково-практичної конференції (24-25 жовтня 2024 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. c. 30-32. | 1.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License



