Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4743
Назва: | До питання про формування гастрономічного бренду Закарпаття |
Автори: | Щука Галина Shchuka Halyna Scsuka Halina |
Ключові слова: | гастрономія;гастрономічний бренд;Закарпаття |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ЛДУФК ім. Івана Боберського |
Вид документа: | dc.type.other |
Бібліографічний опис: | In Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності. Збірник тез доповідей. V. Міжнародної науково-практичної конференції (24-25 жовтня 2024 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. c. 30-32. |
Короткий огляд (реферат): | Резюме. Гастрономія є важливим фактором, що мотивує туристів відвідати дестинацію, істотним атрактивним елементом. Гастрономічний брендинг може розглядатися в українській туристичній практиці в якості однієї з інноваційних технологій просування дестинації на міжнародний туристичний ринок [1, c. 175]. Гастрономічний бренд території формується тривалий період і залежить від ряду факторів, серед яких основним є наявність власної, унікальної гастрономічної культури, гастрономічної винятковості. Цей процес може проходити як планово, так і стихійно. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4743 |
metadata.dc.rights.uri: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ |
Розташовується у зібраннях: | Scsuka Halina |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Halyna_Shchuka_Do_pytannia_pro_formuvannia_hastr_brendu_Zakarpattia_2024.pdf | In Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності. Збірник тез доповідей. V. Міжнародної науково-практичної конференції (24-25 жовтня 2024 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. c. 30-32. | 1.92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons