Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1680
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЩука Галинаuk
dc.contributor.authorShchuka Halynaen
dc.contributor.authorScsuka Halinahu
dc.contributor.author‪Ірина Кучинська‬uk
dc.contributor.authorІryna Kuchynskaen
dc.date.accessioned2022-02-28T11:12:52Z-
dc.date.available2022-02-28T11:12:52Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationIn Григор О. О., Лазуренко В. М., Бушин М. І., Чепурда Л. М., Чепурда Г. М. (ред. кол.): Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»: 22-23 березня 2018 року, м. Черкаси. Черкаси, Видавець Чабаненко Ю. А., 2018. с. 198-202.en
dc.identifier.isbn978-966-920-285-7-
dc.identifier.urihttp://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1680-
dc.description.abstractРезюме. Ефективність діяльності підприємства визначається цілим рядом факторів, серед яких найбільш вагомим є наявність висококваліфікованих та компетентних працівників. На жаль, з кожним роком проблема кадрового забезпечення українських підприємств лише загострюється. Тому питання – як утримати працівника, заохотити та мотивувати його, надзвичайно актуальне для більшості вітчизняних підприємств.uk
dc.language.isouken
dc.publisherВидавець Чабаненко Ю. А.en
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectтруднощі мотивації персоналуuk
dc.subjectготельно-ресторанний комплексuk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectбізнесuk
dc.titleТруднощі мотивації персоналу готельно-ресторанного комплексуen
dc.typedc.type.extendedAbstracten
Appears in Collections:Scsuka Halina

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shchuka_H_Trudnoshchi_motyvatsii_personalu_hotelno_restorannoho_kompleksu_2018.pdfIn Григор О. О., Лазуренко В. М., Бушин М. І., Чепурда Л. М., Чепурда Г. М. (ред. кол.): Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання": 22-23 березня 2018 року, м. Черкаси. Черкаси, Видавець Чабаненко Ю. А., 2018. с. 198-202.100.98 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons