Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/1680| Cím: | Труднощі мотивації персоналу готельно-ресторанного комплексу |
| Szerző(k): | Щука Галина Shchuka Halyna Scsuka Halina Ірина Кучинська Іryna Kuchynska |
| Kulcsszavak: | труднощі мотивації персоналу;готельно-ресторанний комплекс;підприємство;бізнес |
| Kiadás dátuma: | 2018 |
| Kiadó: | Видавець Чабаненко Ю. А. |
| Típus: | dc.type.extendedAbstract |
| Hivatkozás: | In Григор О. О., Лазуренко В. М., Бушин М. І., Чепурда Л. М., Чепурда Г. М. (ред. кол.): Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»: 22-23 березня 2018 року, м. Черкаси. Черкаси, Видавець Чабаненко Ю. А., 2018. с. 198-202. |
| Absztrakt: | Резюме. Ефективність діяльності підприємства визначається цілим рядом факторів, серед яких найбільш вагомим є наявність висококваліфікованих та компетентних працівників. На жаль, з кожним роком проблема кадрового забезпечення українських підприємств лише загострюється. Тому питання – як утримати працівника, заохотити та мотивувати його, надзвичайно актуальне для більшості вітчизняних підприємств. |
| URI: | http://dspace.kmf.uz.ua:8080/jspui/handle/123456789/1680 |
| ISBN: | 978-966-920-285-7 |
| metadata.dc.rights.uri: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ |
| Ebben a gyűjteményben: | Scsuka Halina |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| Shchuka_H_Trudnoshchi_motyvatsii_personalu_hotelno_restorannoho_kompleksu_2018.pdf | In Григор О. О., Лазуренко В. М., Бушин М. І., Чепурда Л. М., Чепурда Г. М. (ред. кол.): Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання": 22-23 березня 2018 року, м. Черкаси. Черкаси, Видавець Чабаненко Ю. А., 2018. с. 198-202. | 100.98 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
This item is licensed under a Creative Commons License



