Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4581
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSanislo Sebastianen
dc.contributor.authorSzaniszló Szebasztiánhu
dc.contributor.authorСанісло Себастіанuk
dc.contributor.authorMolnár Ferenchu
dc.contributor.authorМолнар Федірuk
dc.contributor.authorPolin Irenen
dc.contributor.authorPólin Irénhu
dc.contributor.authorПовлін Іринаuk
dc.date.accessioned2025-01-25T14:48:38Z-
dc.date.available2025-01-25T14:48:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationIn Збірник статей «Фундаментальні та прикладні дослідження в сучасній хімії та фармації» (за матеріалами VII Міжнародної заочної науково-практичної конференції молодих учених: Ніжин, 21 квітня 2020 р.) / заг. ред. В. В. Суховєєва. Ніжин, НДУ ім. Миколи Гоголя, 2020. c. 164-168.en
dc.identifier.isbn978-617-527-224-4-
dc.identifier.urihttps://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4581-
dc.description.abstractAbstract. In this study, we report a simple method for the analysis of quercetin content of three different types of Marigold inflorescence. Using an acidic hydrolysis, we quantify the aglycone itself and not the conjugates as rutin quercitrin. The acidic samples are analysed with HPLC. The greatest quercetin content was found in Calendula off. “Ball’s Orange”.en
dc.language.isoenen
dc.publisherНДУ ім. Миколи Гоголяen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectQuercetinen
dc.subjectCalendula officinalisen
dc.subjectmarigolden
dc.subjectHPLCen
dc.titleDetermine quercetin aglycone in three different Calendula Officinalis by HPLCen
dc.typedc.type.conferenceAnnouncementen
Розташовується у зібраннях:Molnár Ferenc
Pólin Irén
Szaniszló Szebasztián

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sanislo_et_al_Determine_quercetin_aglycone_in_three_different_2020.pdfIn Збірник статей «Фундаментальні та прикладні дослідження в сучасній хімії та фармації» (за матеріалами VII Міжнародної заочної науково-практичної конференції молодих учених: Ніжин, 21 квітня 2020 р.) / заг. ред. В. В. Суховєєва. Ніжин, НДУ ім. Миколи Гоголя, 2020. c. 164-168.5.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons Creative Commons