Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4745
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЩука Галинаuk
dc.contributor.authorShchuka Halynaen
dc.contributor.authorScsuka Halinahu
dc.contributor.authorКоробейникова Ярославаuk
dc.contributor.authorKorobeinykova Yaroslavaen
dc.contributor.authorKorobejnikova J.hu
dc.date.accessioned2025-02-19T08:44:18Z-
dc.date.available2025-02-19T08:44:18Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationIn Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України. Матеріали II Міжнародної науково-практичної конференції (26-27 листопада 2024 року) Частина 1. Харків, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2024. c. 382-386.en
dc.identifier.isbn978-617-05-0521-7-
dc.identifier.urihttps://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4745-
dc.description.abstractРезюме. Багато сільських громад орієнтуються на туризм як пріоритетну галузь, оскільки його сталий розвиток дозволяє покращити існуючу сільськогосподарську діяльність, забезпечити захист навколишнього середовища та історико-культурної спадщини. Туризм також є ефективним інстументом, спрямованим на сприяння розвитку економічно та соціально депресивних сільських районів. В останні роки, особливо після пандемії відбуваються зміни у поведінці споживачів туристичних послуг, які хочуть бути ближчими до природи, прагнуть усамітненого відпочинку та надають перевагу сільським територіям при плануванні подорожей. Наразі, незважаючи на відсутність єдиної концепції, сільський туризм становить близько 15% від загального європейського туризму; існуючі процеси інтеграції та диверсифікації дозволяють прогнозувати його висхідний розвиток і в подальшому [1]. На жаль, відсутність актуальної нормативної бази стосовно сільського туризму не дає можливості оцінити обсяг потенційного ринку в Україні. Проте, лише Івано-Франківській області нараховується більше 800 садиб, в Закарпатській області – 500 садиб, які приймають туристів [2, 3]. Ці цифри очевидно збільшуються з роками, в тому числі і зі зростанням популярності відпочинку в західній частині України в період війни. Тому різний спектр проблем, які вимагають наукового обґрунтування у сфері сільського туризму залишаються актуальними.uk
dc.language.isouken
dc.publisherНаціональний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»en
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectсільський туризмuk
dc.subjectеко-туризмuk
dc.subjectЄвропauk
dc.subjectЗакарпаттяuk
dc.titleДо проблеми сегментації споживачів послуг сільського туризмуen
dc.typedc.type.extendedAbstracten
Appears in Collections:Scsuka Halina

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shchuka_Korobeinykova_Do_problemy_sehmentatsii_spozhyvachiv_posluh_silskoho_2024.pdfIn Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України. Матеріали II Міжнародної науково-практичної конференції (26-27 листопада 2024 року) Частина 1. Харків, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2024. c. 382-386.1.12 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons