Scsuka Halina Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 56
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Цифровий маркетинг в діяльності об’єднань виноробів ЗакарпаттяЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Олаг Наталія; Oláh Natália
2023Подієвий туризм в Закарпатті: інвентаризація фестивалівЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Ковальська Леся; Kovalska Lesia
2023Аналіз пропозиції закарпатської кухні в закладах ресторанного господарства м. Ужгород та околицьЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna
2023Проблеми дистанційного навчання у вищій школі в умовах воєнного стану в УкраїніСокол Тетяна; Tetyana Sokol; Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2023Заклади ресторанного господарства третьої хвилі: стан і перспективиБезрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy; Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2024Медичний спа- та санаторно-курортний туризм: відмінність концепційЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna; Лемко Іван; Lemko Ivan; Шейко Віталій; Sheiko Vitalii
2024Дегустаційний бізнес як частина індустрії гостинності: сегментація ринку та профіль споживачаЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna; Меліх Олена; Melikh Olena; Калмикова Ірина; Kalmykova Iryna
2023Державно-приватне партнерство як основна умова розвитку гастрономічного туризму на ЗакарпаттіЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Паска Марія; Mariia Paska; Побігун Олена; Pobihun Olena
2023Автентична кухня як основа розвитку ринку гастрономічного туризму ЗакарпаттяЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna; Венгерська Наталія; Natalia Venherska; Безрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy
2021Відображення регіонального контексту в освітньо-професійній програмі зі спеціальностІ 242 «Туризм»Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2020Підготовка фахівців сфери туризму з огляду на потреби регіонального ринкуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Гальків Любов; Halkiv Lyubov
2023Startup - проєкти у ресторанній галузі: викликиЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Безрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy
2023Туроперейтинг: у питаннях та відповідяхЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2022Кадрова відповідність як основний фактор забезпечення якості підготовки фахівця сфери туризмуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2022Визначення змісту та структури лікувально-оздоровчого туризмуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Ковальська Леся; Kovalska Lesia; Гальків Любов; Halkiv Lyubov
2022Визначення змісту вибіркової дисципліни з туризмуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Безрученков Юpiй; Bezruchenkov Yuriy; Олена Міхо; Olena Mikho
2021Стратегічне планування: розробка маркетингової стратегії туристичного підприємстваЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2018Реалії управління туристичним комплексом: кадровий менеджмент на прикордонних територіяхЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2018Технологія упорядкування підприємницького хаосу в компаніїЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2020Програма лояльності туристичного комплексу: технологія розробкиЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Гальків Любов; Halkiv Lyubov
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 56