Scsuka Halina Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 102
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Збірник тестових завдань з курсу «Організація туризму (Туроперейтинг)». Навчальний посібникЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2024Організація анімаційної діяльності-
2023Теорія та методика організації краєзнавчо-туристичної роботи-
2024Збірник тестових завдань з курсу «Організація анімаційної діяльності». Навчальний посібникЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2023Збірник тестових завдань з курсу «Теорія та методика організації краєзнавчо-туристичної роботи»Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2024Менторство як інструмент забезпечення якості освітнього процесу з туризмуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Безрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy
2024Цифровий маркетинг в діяльності об’єднань виноробів ЗакарпаттяЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Олаг Наталія; Oláh Natália
2023Подієвий туризм в Закарпатті: інвентаризація фестивалівЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Ковальська Леся; Kovalska Lesia
2023Аналіз пропозиції закарпатської кухні в закладах ресторанного господарства м. Ужгород та околицьЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna
2023Проблеми дистанційного навчання у вищій школі в умовах воєнного стану в УкраїніСокол Тетяна; Tetyana Sokol; Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2023Заклади ресторанного господарства третьої хвилі: стан і перспективиБезрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy; Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2024Медичний спа- та санаторно-курортний туризм: відмінність концепційЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna; Лемко Іван; Lemko Ivan; Шейко Віталій; Sheiko Vitalii
2024Дегустаційний бізнес як частина індустрії гостинності: сегментація ринку та профіль споживачаЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna; Меліх Олена; Melikh Olena; Калмикова Ірина; Kalmykova Iryna
2023Державно-приватне партнерство як основна умова розвитку гастрономічного туризму на ЗакарпаттіЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Паска Марія; Mariia Paska; Побігун Олена; Pobihun Olena
2023Автентична кухня як основа розвитку ринку гастрономічного туризму ЗакарпаттяЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna; Венгерська Наталія; Natalia Venherska; Безрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy
2021Відображення регіонального контексту в освітньо-професійній програмі зі спеціальностІ 242 «Туризм»Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2020Підготовка фахівців сфери туризму з огляду на потреби регіонального ринкуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Гальків Любов; Halkiv Lyubov
2023Startup - проєкти у ресторанній галузі: викликиЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Безрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy
2023Туроперейтинг: у питаннях та відповідяхЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2022Кадрова відповідність як основний фактор забезпечення якості підготовки фахівця сфери туризмуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 102