Scsuka Halina Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 102
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Збірник тестових завдань з курсу «Організація туризму (Туроперейтинг)». Навчальний посібникЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2024Організація анімаційної діяльності-
2023Теорія та методика організації краєзнавчо-туристичної роботи-
2024Збірник тестових завдань з курсу «Організація анімаційної діяльності». Навчальний посібникЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2023Збірник тестових завдань з курсу «Теорія та методика організації краєзнавчо-туристичної роботи»Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2024Менторство як інструмент забезпечення якості освітнього процесу з туризмуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Безрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy
2024Цифровий маркетинг в діяльності об’єднань виноробів ЗакарпаттяЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Олаг Наталія; Oláh Natália
2023Подієвий туризм в Закарпатті: інвентаризація фестивалівЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Ковальська Леся; Kovalska Lesia
2023Аналіз пропозиції закарпатської кухні в закладах ресторанного господарства м. Ужгород та околицьЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna
2023Проблеми дистанційного навчання у вищій школі в умовах воєнного стану в УкраїніСокол Тетяна; Tetyana Sokol; Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2023Заклади ресторанного господарства третьої хвилі: стан і перспективиБезрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy; Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2024Медичний спа- та санаторно-курортний туризм: відмінність концепційЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna; Лемко Іван; Lemko Ivan; Шейко Віталій; Sheiko Vitalii
2024Дегустаційний бізнес як частина індустрії гостинності: сегментація ринку та профіль споживачаЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna; Меліх Олена; Melikh Olena; Калмикова Ірина; Kalmykova Iryna
2023Державно-приватне партнерство як основна умова розвитку гастрономічного туризму на ЗакарпаттіЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Паска Марія; Mariia Paska; Побігун Олена; Pobihun Olena
2023Автентична кухня як основа розвитку ринку гастрономічного туризму ЗакарпаттяЩука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna; Венгерська Наталія; Natalia Venherska; Безрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy
2021Відображення регіонального контексту в освітньо-професійній програмі зі спеціальностІ 242 «Туризм»Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2020Підготовка фахівців сфери туризму з огляду на потреби регіонального ринкуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Гальків Любов; Halkiv Lyubov
2023Startup - проєкти у ресторанній галузі: викликиЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Безрученков Юрій; Bezruchenkov Yuriy
2023Туроперейтинг: у питаннях та відповідяхЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
2022Кадрова відповідність як основний фактор забезпечення якості підготовки фахівця сфери туризмуЩука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 102