Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3124
Назва: Чинники впливу на поведінку гостей в ресторанному бізнесі
Автори: Щука Галина
Shchuka Halyna
Scsuka Halina
Безрученков Юpiй
Bezruchenkov Yuriy
Ключові слова: поведінка гостей;ресторанний бізнес
Дата публікації: 2022
Видавництво: Видавець О. Зень
Вид документа: dc.type.extendedAbstract
Бібліографічний опис: In Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг. Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції 25-26 лютого 2022 р. Рівне, Видавець О. Зень, 2022. c. 44-45.
Короткий огляд (реферат): Резюме. Поведінка гостей в закладах ресторанного господарства залежить від багатьох різноманітних факторів. Останні можна розділити на дві великі категорії: зовнішні спонукальні чинники та внутрішні особистісні фактори. Що стосується зовнішніх спонукальних факторів, вони охоплюють наступні типи впливу. Маркетинг. Він передбачає вплив таких елементів, як безпосередньо сам продукт, його вартість, а також особливості збуту та процесу комунікації. Підприємству потрібно якомога ефективно використати свої маркетингові можливості, щоби в результаті досягти поставлених перед собою цілей. До останніх відноситься надання послуг та отримання прибутку за це Середовище. Підприємство не може здійснювати безпосередній вплив на нього. Попри це, воно суттєво впливає на поведінку споживачів. Саме тому його потрібно враховувати не тільки перед тим, як прийняти абсолютно будь-яке маркетингове рішення, але й під час здійснення повсякденної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3124
ISBN: 978-617-601-402-7
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Розташовується у зібраннях:Scsuka Halina

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Scsuka_H_Bezruchenkov_Yu_Chynnyky_vplyvu_na_povedinku_hostei_v_restorannomu_biznesi_2022.pdfIn Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг. Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції 25-26 лютого 2022 р. Рівне, Видавець О. Зень, 2022. c. 44-45.237.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons Creative Commons