Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3129| Назва: | Технологія упорядкування підприємницького хаосу в компанії |
| Автори: | Щука Галина Shchuka Halyna Scsuka Halina |
| Ключові слова: | компанія;підприємництво;готельно-ресторанний комплекс |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | ЛДУФК |
| Вид документа: | dc.type.conferenceAnnouncement |
| Бібліографічний опис: | In Волошин І. М. та ін. (ред. кол.): Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України. Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції (19-20 жовтня 2018 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК, 2018. c. 47-49. |
| Короткий огляд (реферат): | Резюме. У цій публікації буде розглянуто окремі аспекти організації діяльності готельно-ресторанного комплексу. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/3129 |
| ISBN: | 978-617-7336-30-2 |
| metadata.dc.rights.uri: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ |
| Розташовується у зібраннях: | Scsuka Halina |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Scsuka_H_Tekhnolohiia_uporiadkuvannia_khaosu_2018.pdf | In Волошин І. М. та ін. (ред. кол.): Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України. Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції (19-20 жовтня 2018 року, м. Львів). Львів, ЛДУФК, 2018. c. 47-49. | 2.92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons



