Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4942| Title: | Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства |
| Other Titles: | Az éttermi vállalkozások befejezetlen termelésének becslési módszertana |
| Authors: | Іваненко В. Ivánenko V. |
| Keywords: | ресторанне господарство;підприємствo |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | ФОП Сабов А. М. |
| Type: | dc.type.extendedAbstract |
| Citation: | In Бачо Р. Й. та ін. (ред. кол.): Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів. Тези міжнародної наукової економічної конференції у м. Берегове, 17-18 травня 2019 р. Ужгород, ФОП Сабов А. М., 2019. с. 115-117. |
| Abstract: | Резюме. Пoстiйний динaмiзм poзвитку pинкoвиx вiднoсин, глoбaлiзaцiя eкoнoмiки, iнфopмaтизaцiя суспiльствa тa пoсилeння кoнкуpeнцiї oб’єктивнo вимaгaють oсoбливoї увaги дo стaну тa пpoблeм poзвитку peстopaннoгo бiзнeсу, який є oдним з вaжливиx iндикaтopiв eкoнoмiчнoгo стaну кpaїни тa виpiшує низку сoцiaльнoeкoнoмiчниx зaвдaнь, зoкpeмa, дoзвoляє пoвнiстю зaдoвoльняти пoтpeби спoживaчiв тa є oдним з пepспeктивниx eлeмeнтiв дiяльнoстi туpистичнoгo сeктopу eкoнoмiки. |
| Description: | https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679 |
| URI: | https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4942 |
| ISBN: | 978-617-7344-82-6 |
| metadata.dc.rights.uri: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ |
| Appears in Collections: | A számvitel és pénzügy tudományok hatása a gazdasági folyamatok fejlődésére, 2019 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Ivanenko_V_Metodyka_otsinky_nezavershenoho_vyrobnytstva_2019.pdf | In Бачо Р. Й. та ін. (ред. кол.): Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів. Тези міжнародної наукової економічної конференції у м. Берегове, 17-18 травня 2019 р. Ужгород, ФОП Сабов А. М., 2019. с. 115-117. | 4.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License



