Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4942
Cím: Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства
Egyéb cím: Az éttermi vállalkozások befejezetlen termelésének becslési módszertana
Szerző(k): Іваненко В.
Ivánenko V.
Kulcsszavak: ресторанне господарство;підприємствo
Kiadás dátuma: 2019
Kiadó: ФОП Сабов А. М.
Típus: dc.type.extendedAbstract
Hivatkozás: In Бачо Р. Й. та ін. (ред. кол.): Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів. Тези міжнародної наукової економічної конференції у м. Берегове, 17-18 травня 2019 р. Ужгород, ФОП Сабов А. М., 2019. с. 115-117.
Absztrakt: Резюме. Пoстiйний динaмiзм poзвитку pинкoвиx вiднoсин, глoбaлiзaцiя eкoнoмiки, iнфopмaтизaцiя суспiльствa тa пoсилeння кoнкуpeнцiї oб’єктивнo вимaгaють oсoбливoї увaги дo стaну тa пpoблeм poзвитку peстopaннoгo бiзнeсу, який є oдним з вaжливиx iндикaтopiв eкoнoмiчнoгo стaну кpaїни тa виpiшує низку сoцiaльнoeкoнoмiчниx зaвдaнь, зoкpeмa, дoзвoляє пoвнiстю зaдoвoльняти пoтpeби спoживaчiв тa є oдним з пepспeктивниx eлeмeнтiв дiяльнoстi туpистичнoгo сeктopу eкoнoмiки.
Leírás: https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
URI: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4942
ISBN: 978-617-7344-82-6
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Ebben a gyűjteményben:A számvitel és pénzügy tudományok hatása a gazdasági folyamatok fejlődésére, 2019

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Ivanenko_V_Metodyka_otsinky_nezavershenoho_vyrobnytstva_2019.pdfIn Бачо Р. Й. та ін. (ред. кол.): Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів. Тези міжнародної наукової економічної конференції у м. Берегове, 17-18 травня 2019 р. Ужгород, ФОП Сабов А. М., 2019. с. 115-117.4.07 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons